Galimard 1747

B&M Parfums

Минали събития

РОЗОБЕР 2021

Скъпи приятели,

Дойде време да обявим Розобер 2021, а мотото ни е: „Събудете сетивата си и почувствайте живота!“

Гарантираме ви едно уникално преживяване в Долината на розите – ще ставаме преди изгрев слънце, ще усещаме божествения аромат на свежите розови цветове, покрити с роса и погалени от първите слънчеви лъчи, ще измисляме собствени парфюми, ще се разхождаме сред невероятна природа, ще ядем вкусна храна и най-вече ще се срещнем с хора с големи сърца, в които все още витае гордият дух на българските възрожденци и революционери! Какво повече му трябва на човек, за да бъде щастлив?!

Ето и подробностите:

Дати: 28-30.05.2021 г.

Местоположение: гр. Карлово и околностите

За повече информация и въпроси може да ни пишете или просто да ни се обадите на тел. 0889519322.


МАРТ 7, 2020

Читателски клуб – поезия

Публично · Организирано от Парфюми Galimard 1747

Поредната среща на нашия Читателски клуб е предвидена точно в навечерието на Празника на жената, 8-и март, и е изцяло посветена на поезията на една изключителна дама, майка, съпруга, професионалист, която ще ни прочете някои от най-хубавите си стихотворения! Ще си говорим за всичко, което ни вълнува и вдъхновява, за да бъдем истински творци на съдбата си!
Коя е тя? Ще разберете в близките дни 😉

Ще се радваме, ако споделите с нас съботния си следобед!

Вход: свободен


ФЕВ 22, 2020

Читателски клуб

Публично · Организирано от Парфюми Galimard 1747

Скъпи приятели,

Следващата събота отваря врати нашият читателски клуб! И тъй като сме в месеца на любовта, няма как да не започнем с обсъждането на романа на турската писателка Елиф Шафак – „Любов”. Още повече, че това беше и Вашият избор от анкетата, която проведохме.
С други думи, ако обичате книгите, ако търсите отговори на много въпроси, свързани с човешките взаимоотношения, ако искате да доставите удоволствие на ума и душата си в съботния следобед, Ви чакаме в нашето омайно местенце на ул. Деян Белишки 46.
Специалният ни лектор ще бъде една изключително сладкодумна дама, която има автограф от Елиф Шафак, и може да говори с часове за нейното творчество. Засега запазваме името й в тайна. 😉 Очаквайте допълнително представяне!

Разбира се препоръчително е да сте прочели книгата предварително, за да може да се включите пълноценно в обсъжданията. Но, дори и да не сте, сме убедени, че ще чуете много интересни неща, а, ако прецените, бихте могли да споделите и Вашите мисли за любовта, щастието, смисъла на живота, личния дълг и т.н.

Ще се радваме да поставим началото на едно съвместно духовно пътуване! Заповядайте!


ФЕВ 1, 2020

В омаята на ароматите

Публично · Организирано от Парфюми Galimard 1747

Скъпи приятели,

Ароматите, които подчертават нашата индивидуалност, които карат любимия да бленува за нас, които оставят неподражаем воал от изисканост и неповторимост след нас, които тревожат съзнанието и разпалват въображението, които ни издигат и вдъхновяват!

Убедени сме, че всеки от вас притежава усет и възприемчивост към ароматите, които най-добре отразяват неговата личност и отношение към живота.

Ароматите ……. Всъщност, знаем ли всичко за тях? Питали ли сте се как да изберете най-подходящия за вас парфюм? Как да запазите наситените и искрящи ароматни нотки за по-дълго време? Чували ли сте за „олфактивната пирамида“ и „колелото на ароматите“?

А, знаете ли, че китовете произвеждат една от най-скъпите съставки в парфюмерийната индустрия?

Ако искате да научите отговорите на тези и още много други въпроси, свързани с историята на парфюмите, методите на производство и най-актуалните тенденции в този бранш, ако искате да се потопите за няколко часа в омаята на изискани благоухания, заповядайте в нашата парфюмерия!

От следващата събота (18.01.2020 г.) стартираме поредица от презентации, с основна тема: ПАРФЮМИТЕ!

Идеята ни е да съберем на едно място любители и ценители на хубавите аромати, да си говорим за всичко красиво, което ни вдъхновява и да научим нещо повече за самите себе си и за това, което ни прави щастливи и удовлетворени.

Заповядайте! Ще се радваме да се присъедините към нашето малко общество!


error: Content is protected !!