Galimard 1747

B&M Parfums

Индивидуални консултации

ИЗГОТВЯНЕ НА ПЕРСОНАЛЕН АРОМАТИЧЕН ПРОФИЛ

Искате да научите повече за себе си, въз основа на ароматните си предпочитания? Или искате да бъдете по-уверени при избора на нов парфюм? Или пък просто смятате, че имате нужда да смените обичайните си аромати? А защо не и да направите подарък на приятел?

Ние Ви предлагаме изготвяне на Персонален ароматичен профил, който ще Ви ориентира в необятното море от аромати на пазара, ще Ви подскаже кои са най-подходящите за Вас и всъщност ще Ви спести много време и разочарования.

Всички клиенти на Парфюми Galimard 1747 получават безплатна консултация и селекция на най-подходящите за тях парфюми на марката!

Онези от Вас, които искат да разнообразят колекцията си от аромати и с продукти на други марки, също могат да заявят изготвянето на Персонален ароматичен профил, като в случая цената на услугата е 20 лв. В крайна сметка за нас е важно, ако успеем да допринесем за обогатяването на олфактивната култура на всички, които ни се доверят, и да им помогнем да намерят ароматите, които ги мотивират, вдъхновяват и изпълват с живот!

За повече информация и заявки ни изпратете съобщение или направо ни се обадете!

error: Content is protected !!