Galimard 1747

B&M Parfums

Индивидуални консултации

Скъпи приятели,
Знаете колко успешни са нашите парфюмни работилнички! Ето защо, както и предвид предстоящите празници, решихме да представим тази наша услуга под формата на Подаръчен ваучер, с който бихте могли да зарадвате скъп за вас човек. Съгласно условията притежателят на ваучера получава индивидуална консултация, по време на която може да си направи 10 мл EDP. Ние осигуряваме всички необходими материали. Работи се с висококачествени етерични масла, внос от Франция. Място на провеждане: гр. София, ул. Деян Белишки 46. Валидност на ваучера: 31.03.2022 г. Стойност: 50 лв.
Може да заявите ваучер на тел. 0889519322, в лично съобщение или през формата на нашия сайт. Ваучерите се изпращат на посочен от Вас имейл, след извършено плащане.
Не се колебайте, гарантираме едно невероятно ароматно преживяване!

🌹

ИЗГОТВЯНЕ НА ПЕРСОНАЛЕН АРОМАТИЧЕН ПРОФИЛ

Искате да научите повече за себе си, въз основа на ароматните си предпочитания? Или искате да бъдете по-уверени при избора на нов парфюм? Или пък просто смятате, че имате нужда да смените обичайните си аромати? А защо не и да направите подарък на приятел?

Ние Ви предлагаме изготвяне на Персонален ароматичен профил, който ще Ви ориентира в необятното море от аромати на пазара, ще Ви подскаже кои са най-подходящите за Вас и всъщност ще Ви спести много време и разочарования.

Всички клиенти на Парфюми Galimard 1747 получават безплатна консултация и селекция на най-подходящите за тях парфюми на марката!

Онези от Вас, които искат да разнообразят колекцията си от аромати и с продукти на други марки, също могат да заявят изготвянето на Персонален ароматичен профил, като в случая цената на услугата е 20 лв. В крайна сметка за нас е важно, ако успеем да допринесем за обогатяването на олфактивната култура на всички, които ни се доверят, и да им помогнем да намерят ароматите, които ги мотивират, вдъхновяват и изпълват с живот!

За повече информация и заявки ни изпратете съобщение или направо ни се обадете!

error: Content is protected !!